voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €75 in NL

HEUP EN GEWICHT SNACKS VOOR OUDERE HONDEN

Uw hond belonen is belangrijk en door dit te doen met een gezonde snack is natuurlijk een uitkomst. De True Hemp sticks op hennepbasis zijn een smaakvolle beloning, dankzij het rijke gehalte aan essentiële omega 3 & 6 vetzuren. Zo profiteert uw hond van een momentje puur genot!

Hennep een bron van essentiële oliën die uw hond.

Steeds meer baasjes geven hennep aan hun honden dit omdat hennep voedzaam voer is. Wees gerust, uw lieve viervoeter wordt niet high of stoned van hennepvoer er zit geen THC in. Wel bevat hennep een bron van essentiële oliën die uw hond niet zelf kan aanmaken. Het is moeilijk om onze trouwe viervoeter ouder en trager te zien worden en daarom heeft True Hemp Hondenkoekjes Heup & Gewricht ontwikkeld. Dit product bevat speciale bestanddelen zoals hennepblad, groenlipmossel en kurkuma om honden te helpen gezonde gewrichten te behouden en te ondersteunen.

True Hemp Honden sticks Heup en Gewricht

DE KRACHT VAN TRUE HEMP HEUP & GEWRICHT ZIT HEM IN DE GEZONDE INGREDIËNTEN.

• Bevat hennepblad en gemalen hennepzaad, met omega 3-vetzuren.
• Groenlipmossel uit Nieuw-Zeeland: bekend om ondersteuning van de heup- en gewrichtsfunctie.
• Kurkumawortel: een krachtige antioxidant die bescherming biedt tegen beschadiging door vrije radicalen.
• Graanvrij.

 

HEUP EN GEWICHT SNACKS VOOR OUDERE HONDEN.

True hemp heeft een formule ontwikkeld die speciaal is voor oudere honden. Naarmate honden ouder worden kunnen ze wat strammer worden. True Hennep Hip & Joint kan deze ongemakken voor uw hond verzachten en ondersteunen. De formule bevat gemalen hennepbladeren en zaden die rijk zijn aan omega 3 en 6. Het bevat ook kurkuma, bekend als een krachtige natuurlijke antioxidant die het lichaam van honden beschermt. Deze wortel heeft effecten die vergelijkbaar zijn met die van NSAID’s, die de productie en katabole werking van ontstekingsremmende stoffen die een rol spelen bij de progressie van artrose onderdrukken. En ten slotte is het Hip & Joint-assortiment gemaakt van groene mosselen uit Nieuw-Zeeland. Volgens verschillende onderzoeken helpt de groene mossel het lichaam ontstekingen te bestrijden en artrose te verminderen. Deze plant is rijk aan voedingsstoffen en verbetert de stabiliteit van het immuunsysteem.

WAT MAAKT JUIST HENNEP ZO’N GOEDE VOEDINGSBRON VOOR HONDEN?

• Hennep bevat Omega-6 (linolzuur) en Omega-3 (alfalinoleenzuur). Dit zijn essentiële vetzuren, deze vetzuren dienen door de voeding te worden opgenomen. Ze spelen een belangrijke rol bij het functioneren van het hart en vaatsysteem, de hersenen, de hormoonhuishouding en het afweersysteem.
• Hennep is ook rijk aan een andere vorm van Omega-6, namelijk gamma linolzuur (GLA). Bij een goed dieet kan uw hond zelf deze stof aanmaken, maar bij sommige dieren gebeurt dat helaas niet. Een tekort aan GLA uit zich in een verminderde afweer.
• Hennep rijk aan eiwitten uit plantaardige bron, deze zijn goed verteerbeer. Eiwitten zijn nodig voor de spieropbouw en het uithoudingsvermogen.
• Naast alle gezonde vetzuren bevat hennep ook een hoeveelheid antioxidanten en enzymen waaronder lecithine. Lecithine speelt een rol bij een gezonde leverfunctie

HENNEPVOER IS GRAANVRIJ.

Granen waar gluten inzitten komen in voedingsmiddelen voor bij honden. Deze worden toegevoegd voor het binden van de brokken en zorgt voor een relatief ‘goedkope’ vulling. Echter, het dieet van een hond bestaat voornamelijk uit vlees, waardoor het verteren van deze complexe koolhydraat (granen met gluten) een hele opgave is. Veel van deze moeilijk verteerbare koolhydraten blijven daarom onverteerd achter in het lichaam.

SOMMIGE HONDEN KUNNEN ALLERGISCH ZIJN VOOR GLUTEN.

Wat er gebeurd bij een hond met een glutenallergie die wel granen binnenkrijgt is dat de dunne darm beschadigt raakt. Hierdoor worden de benodigde voedingsstoffen onvoldoende opgenomen door het lichaam. Op deze manier kan de hond op den duur bepaalde tekorten krijgen en gaat de weerstand naar beneden. Hierdoor wordt de vicieuze cirkel in stand gehouden, totdat deze doorbroken wordt.

Met de producten van True Hemp loopt uw hond geen enkel risico. Alle traktaties zijn 100% natuurlijk, graanvrij en bevatten de krachtige ingrediënten van hennep. Bekijk ze [hier]