voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €50 in NL

Events

DE BULLENDAG 2023

Heb jij een bulldog dan wil je deze unieke dag niet missen! Zondag 3 september vind de 2de editie plaats van De Bullendag. Ook dit jaar wordt het buiten terrein van Kynologenclub Dordrecht e.o. in Heerjansdam omgetoverd tot de leukste Bullendag van Nederland. Een leuk evenement waar u samen met uw bulldog naar toe kan! Tijdens de Bullendag wordt uw hond in het zonnetje gezet! U kunt samen langs de hondenfotograaf, andere speelmaatjes ontmoeten, deelnemen aan leuke bullenfunshow en natuurlijk heerlijk shoppen bij de bullenbraderie met verschillende standhouders. Kortom een gezellige dag voor alle Mops, Franse, Engelse, Old english, New english en Amerikaanse bullenfans. Ook aan kinderen is gedacht ze kunnen zich prima vermaken in de knutselhoek en er wordt gratis geschminkt.

TIJD EN LOCATIE

De Bullendag vind plaats op het buitenterrein van Kynologenclub Dordrecht e.o. in Heerjansdam. Het evenement begint zondag 3 september om 10:30 uur en is om 17:00 uur afgelopen.
Adres: Molenwei 5, 2995 BL te Heerjansdam. (Voor de parkeerplaats: navigeer naar Molenwei 3!)

PRIJZEN VAN DE ONLINE TICKETS

Koop tickets

 • Entree ticket kost €5,- per persoon. (Aan de deur € 7,50 per persoon.)
 • Iedere bezoeker die online een ticket heeft gekocht ontvangt een doggybag met het bullenmagazine.
 • Kinderen tot en met 10 jaar hebben gratis entree.
 • Honden hebben gratis entree.
 • Parkeren is gratis (navigeer naar Molenwei 3!)

HUISREGELS OM DE BULLENDAG VOOR IEDEREEN LEUK TE HOUDEN:

 •  DE BULLENDAG STAAT IN HET TEKEN VAN DE BULLDOG. Hierdoor is deze dag geschikt voor: Mopshonden, Franse Bulldog, Engelse Bulldog, Old english Bulldog, New english Bulldog en Amerikaanse Bulldog. (heeft U een Bulldog en een andere hond dan mag uw andere hond natuurlijk ook mee) Ook bent u van harte welkom zonder hond.
 • HONDEN DIENEN TEN ALLE TIJDEN AANGELIJND TE ZIJN. Loslopende honden kunnen door de organisatie toegang worden ontzegd, zonder dat de Bezoeker enig recht op vergoeding heeft.
 • FLEXILIJNEN OF UITLOOPLIJNEN ZIJN NIET TOEGSTAAN. Tijdens de Bullendag mag uw hond NIET aan zijn of haar halsband een flexilijn/uitlooplijn hebben. Dit in verband met te weinig controle en m.b.t. honden op lengte laten lopen.
 • Het gebruik van SLIPKETTINGEN, PRIKHALSBANDEN OF ELEKTRISCHE HALSBANDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN.
 • LOOPSE TEVEN EN/OF ZIEKE HONDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN.
 • ALLE DEELNEMENDE HONDEN DIENEN GESOCIALISEERD TE ZIJN. Honden die agressie vertonen kunnen door de organisatie toegang worden ontzegd, zonder dat de Bezoeker enig recht op vergoeding heeft.
 • PUPPY’S ZIJN ZEKER WELKOM ALS UW PUPPY ALLE VERPLICHTE INENTINGEN HEEFT GEHAD. Neem het HONDENPASPOORT MEE zodat bij de ingang gecontroleerd kan worden of uw puppy alle entingen heeft gehad.
 • ONTLASTING DIENT TER ALLE TIJDEN TE WORDEN OPGERUIMD. Uw hond kunt buiten het terrein uitgelaten worden, en kan zijn/haar behoefte daar doen.
 • ZIE AL ONZE ALGEMENE BEZOEKERS VOORWAARDEN. Heeft u na het lezen van de voorwaarden nog vragen neem gerust contact op.

Lees hier de voorwaarden

PARKEREN

Parkeren is de gehele dag gratis. U kunt uw auto parkeren op het grasveld bij Manege De Develruiters volg de instructies op van de parkeer begeleiders. (Navigeer Molenwei 3)

TOEGANKELIJKHEID TERREIN

De Bullendag is voor iedereen toegankelijk. Voor mindervaliden zijn er gereserveerde parkeerplaatsen. Bij aankomst kunt u aangeven dat u mindervalide bent. Het personeel zal u dan begeleiden naar de gereserveerde parkeerplaatsen. Het buiten terrein is volledig gras dit kan soms voor mensen in rolstoelen, met kinderwagens en hondenkarren lastig zijn. De kantine en het terras zijn betegeld en is toegankelijk voor mindervalide.

ETEN & DRINKEN.

Tijdens het evenement kunt u voor een hapje en een drankje terecht in de kantine. Dezen dag kunt u voor consumptie muntjes kopen.

De BullendagSHOPPEN OP DE BULLENBRADERIE.

Deze dag kunt u als bullenfan heerlijk shoppen. Genoeg leuke spulletjes voor uzelf maar natuurlijk vooral voor uw hond. De meeste standhouders bieden pinnen aan maar sommige standhouders hanteren contante betalingen. (Tip neem cash geld mee er is geen pin automaat in de buurt)
Deze bedrijven staan met hun stand op de braderie:

1. CannaBioDay – Hoofdsponsor

2. Kynologenclub Dordrecht e.o.

3. European Bull Show.

4. Stichting Bullenhuisje 2.0

5. Stichting Welzijn voor de Hond

6. Stichting Steunfonds Franse Bulldog in medische Nood – Franse bulldog lovers shop

7. Doggiefashion.

8. Hondenboetiek Amigo Caro.

9. Woeffie.com.

10. Dogs United By Mica.

11. Boediva.

12. The Barking Factory.

13. Panzi- Pet Benelux.

14. Fidoma Luxury Art.

15. Sis & Dog.

16. T’Dierenparadijs.

17. Xclusive Pet Products.

18. Gabees Fotografie.

19. Tia’s.

20. Zoë Tattoo Shop.

21. Edel und Frech , edle Kleidung für Bullis.

22. Style With Spots.

23. HARTniek’s ART.

24. Dirkje Store B.V

25. Anifit- NL

26. Rebel & Moon

27. Yes And Wood

28. Jackies Dogsnacks

39. NR1 Sports-Parts

30. Dierbaar Dichtbij

31. Dierencrematorium Cinta B.V.

32. Bobba Bars

33. Pet Surprise Box

34. Stella’s Pupcakes

35. I-dogs

36. Dogs Are The New Kids

ACTVITEITEN

Dit jaar is het team van Nr1 Sports-Parts aanwezig. Dus heeft u een actieve bulldog dan kunt uw bulldog even lekker zijn energie kwijt! Het team van nr1 sports parts staat deze dag klaar om alle in’s en out’s uit te leggen over lure coursing en trackmill. (dit is trouwens als hondeneigenaar ook een heel gaaf moment om een mooie foto te maken)

Dit jaar is er een Bullenfunshow op De Bullendag.

Heb je nog nooit meegedaan aan een hondenshow, maar lijkt dat je wel wat? Dan is super leuk om zondag 3 september mee te doen aan de bullenfunshow die mede mogelijk wordt gemaakt door EBS. Om deel te mogen nemen aan een de bullenfunshow heeft jouw bulldog geen stamboom nodig. Hierdoor mag iedere Mopshond, Franse bulldog, Engelse bulldog, Old English bulldog, New English bulldog en Amerikaanse bulldog deze dag meedoen. Op de bullenfunshow kijkt de keurmeester niet alleen of je bulldog gezond is (‘fit for function’) maar ook of jouw bulldog gedrag vertoont dat bij het ras past. Hij kijkt natuurlijk ook naar het uiterlijk van je bulldog. Het inschrijven voor de bullenfunshow wordt op de dag zelf gedaan en kost € 10,- Bij het inschrijven geef je aan in welke klas je bulldog uitkomt. Je moet daarvoor weten hoe oud je bulldog is op deze dag. Puppy’s vanaf 3 maanden mogen ook mee doen aan de bullenfunshow en vallen onder de klasse Puppy 3 – 6 maanden. Verder zijn er de klasse Junior Puppy 6 – 9 maanden, Senior Puppy 9 – 12 maanden, Jong Volwassen bulldog 1-2 jaar, Volwassen Bulldog 2-4 jaar en Senior Volwassen Bulldog 4 jaar of ouder.

De keurmeester bekijkt alle bulldoggen per ras in hun klasse. Per klasse wijst hij één reu en één teef aan als ‘beste’. Daaruit kiest hij vervolgens de beste van het ras (best of breed, BOB). Op de bullenfunshow doen natuurlijk meerdere bulldog rassen mee. Er zijn deze dag verschillende ringen, waarin de keurmeesters bij ieder ras de beste bulldog kiezen. Alle bulldoggen die best of breed zijn maken uiteindelijk kans om de beste van de show te worden (best in show, BIS). (Ook aan de kinderen is gedacht zij kunnen natuurlijk meedoen aan de kinderronde.)

De keurmeesters deze dag zijn Jan van der Stelt, Rinaldo Awondatu, Jenny Soffner en Peter Klerks. De bullenfunshow wordt deze dag door Ingeborg van Bullenhuisje 2.0 gepresenteerd. Zij zal rassen met alle klasse onder de aandacht brengen.

Bij het bestellen van een online tickets is er een optie om aan te geven of je mee wil doen met de bullenfunshow, op deze manier hebben wij als organisatie een beeld hoeveel bulldoggen er mee gaan doen.

Pers:
Pers is van harte welkom op de Bullendag. Middels een accreditatieformulier kunnen persvertegenwoordigers vrije toegang aanvragen. Neem dan contact op met de organisatie via info@cannabioday.nl of telefonisch via +316 29 62 37 01