voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €75 in NL

Events

DE BULLENDAG 2024

Heeft u een bulldog dan mag u deze unieke dag niet missen! Zondag 25 augustus vind de 3de editie plaats van De Bullendag. Ook dit jaar wordt het buiten terrein van Kynologenclub in Heerjansdam omgetoverd tot de leukste Bullendag van Nederland. Een leuk event waar u samen met uw bulldog naar toe kan! Tijdens de Bullendag wordt uw hond in het zonnetje gezet! U kunt samen langs de hondenfotograaf, andere speelmaatjes ontmoeten, deelnemen aan leuke activiteiten en natuurlijk heerlijk shoppen bij de bullenbraderie met verschillende standhouders. Kortom een gezellige dag voor alle Mops, Franse, Engelse, Old english, New english en Amerikaanse bullenfans. Ook aan kinderen is gedacht ze kunnen zich prima vermaken in de knutselhoek en er wordt gratis geschminkt.

TIJD EN LOCATIE

De Bullendag vind plaats op het buitenterrein van Kynologenclub Dordrecht e.o. in Heerjansdam. Het evenement begint zondag 25 augustus om 10:30 uur en is om 17:00 uur afgelopen.
Adres: Molenwei 5, 2995 BL te Heerjansdam. (Voor de parkeerplaats: navigeer naar Molenwei 3! Manage De Develruiters in Heerjansdam)

PRIJZEN VAN DE ONLINE TICKETS

 • Online ticket kost €7,50,- per persoon. (binnenkort online verkrijgbaar.) Iedere bezoeker die online een ticket heeft gekocht ontvangt een goodiebag met het bullenmagazine.
 • Ticket aan de deur kost €10,- per persoon.
 • Kinderen tot en met 10 jaar hebben gratis entree.
 • Honden hebben gratis entree.
 • Parkeren is gratis (navigeer naar manage de Develruiters, Molenwei 3 in Heerjansdam)

HUISREGELS OM DE BULLENDAG VOOR IEDEREEN LEUK TE HOUDEN:

 •  DE BULLENDAG STAAT IN HET TEKEN VAN DE BULLDOG. Hierdoor is deze dag geschikt voor: Mopshonden, Franse Bulldog, Engelse Bulldog, Old english Bulldog, New english Bulldog en Amerikaanse Bulldog. (heeft U een Bulldog en een andere hond dan mag uw andere hond natuurlijk ook mee) Ook bent u van harte welkom zonder hond.
 • HONDEN DIENEN TEN ALLE TIJDEN AANGELIJND TE ZIJN. Loslopende honden kunnen door de organisatie toegang worden ontzegd, zonder dat de Bezoeker enig recht op vergoeding heeft.
 • FLEXILIJNEN OF UITLOOPLIJNEN ZIJN NIET TOEGSTAAN. Tijdens de Bullendag mag uw hond NIET aan zijn of haar halsband een flexilijn/uitlooplijn hebben. Dit in verband met te weinig controle en m.b.t. honden op lengte laten lopen.
 • Het gebruik van PRIKHALSBANDEN OF ELEKTRISCHE HALSBANDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN.
 • LOOPSE TEVEN EN/OF ZIEKE HONDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN.
 • ALLE DEELNEMENDE HONDEN DIENEN GESOCIALISEERD TE ZIJN. Honden die agressie vertonen kunnen door de organisatie toegang worden ontzegd, zonder dat de Bezoeker enig recht op vergoeding heeft.
 • PUPPY’S ZIJN ZEKER WELKOM ALS UW PUPPY ALLE VERPLICHTE INENTINGEN HEEFT GEHAD. Neem het HONDENPASPOORT MEE zodat bij de ingang gecontroleerd kan worden of uw puppy alle entingen heeft gehad.
 • ONTLASTING DIENT TER ALLE TIJDEN TE WORDEN OPGERUIMD. Uw hond kunt buiten het terrein uitgelaten worden, en kan zijn/haar behoefte daar doen.
 • ZIE AL ONZE ALGEMENE BEZOEKERS VOORWAARDEN. Heeft u na het lezen van de voorwaarden nog vragen neem gerust contact op.

Lees hier de voorwaarden

PARKEREN

Parkeren is de gehele dag gratis. U kunt uw auto parkeren op het grasveld bij Manege De Develruiters volg de instructies op van de parkeerbegeleiders. (Navigeer Molenwei 3)

TOEGANKELIJKHEID TERREIN

De Bullendag is voor iedereen toegankelijk. Voor mindervaliden zijn er gereserveerde parkeerplaatsen. Bij aankomst kunt u aangeven dat u mindervalide bent. Het personeel zal u dan begeleiden naar de gereserveerde parkeerplaatsen. Het buiten terrein is volledig gras dit kan soms voor mensen in rolstoelen, met kinderwagens en hondenkarren lastig zijn. De kantine en het terras zijn betegeld en is toegankelijk voor mindervalide.

ETEN & DRINKEN.

Tijdens het evenement kunt u voor een hapje en een drankje terecht in de kantine. Dezen dag kunt u voor consumptie muntjes kopen.

SHOPPEN OP DE BULLENBRADERIE.

Deze dag kunt u als bullenfan heerlijk shoppen. Genoeg leuke spulletjes voor uzelf maar natuurlijk vooral voor uw hond. De meeste standhouders bieden pinnen aan maar sommige standhouders hanteren contante betalingen. (Tip neem cash geld mee er is geen pin automaat in de buurt)

Binnenkort meer informatie welke bedrijven met hun stand op de braderie staan…

ACTVITEITEN

Binnenkort meer informatie…

STANDHOUDER WORDEN OP DE BULLENDAG 2024?

Zijn bullenliefhebbers uw doelgroep? Verkoopt u unieke (handgemaakte) producten/diensten waar bullenfans blij van worden? Vind u het leuk om direct contact te hebben met klanten of juist om nieuwe klanten te ontmoeten? Dan bent u als standhouder op de Bullendag op het juiste plaats! Stichting met ANBI status zijn uiteraard ook weer van harte welkom en kunnen gratis als standhouder aanwezig zijn. Ook kunnen stichtingen hun passie delen in het bullenmagazine. (in overleg met de organisatie)

Indien u interesse heeft om als standhouder op de Bullendag aanwezig te zijn, of om te adverteren in het bullenmagazine kunt u een email sturen naar info@cannabioday.nl

Een aanmelding biedt geen garantie op een plek. Er wordt onder andere gelet op authenticiteit, of de te verkopen producten passen bij de sfeer van de Bullendag en er wordt gekeken of hetzelfde product niet te vaak door verschillende standhouders wordt aangeboden. Op die manier houden we een eerlijke concurrentie op de Bullendag. Er wordt echter geen product exclusiviteit gegarandeerd. In verband met de grote interesse adviseren wij u om u zo snel mogelijk aan te melden. Helaas hebben wij een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bij interesse vanuit de organisatie ontvangt u mogelijk de vraag om extra informatie aan te leveren. Wanneer de organisatie de producten/dienst geschikt acht, ontvangt u een inschrijfformulier. Na goedkeuring ontvangt u een factuur. Wanneer deze tijdig wordt voldaan wordt er voor u een plek gereserveerd.

Mocht u nog vragen hebben? Of Leuke Ideeën? Wilt u de merkbeleving van uw product versterken of uw netwerk uitbreiden? CannaBioDay werkt graag samen met diverse partners en sponsors. In overleg stellen we graag een pakket op maat voor u samen. Alles is bespreekbaar, stuur gerust een mailtje.

Met diervriendelijke groet,

Kitty Schaap

 

Pers:
Pers is van harte welkom op de Bullendag. Middels een accreditatieformulier kunnen persvertegenwoordigers vrije toegang aanvragen. Neem dan contact op met de organisatie via info@cannabioday.nl of telefonisch via +316 29 62 37 01