voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €75 in NL

Kom bij de roedel!

Is uw hond of kat ook fan van onze hennepproducten? Kom bij de roedel! Stuur een mailtje naar info@cannabioday.nl met een leuke foto van uw huisdier met naam, ras, leeftijd en natuurlijk waarom uw huisdier fan is.

Deze huisdieren horen al bij de roedel, lees gerust hun fijne verhalen.

 

Naam: Atilla
Ras: Amerikaanse Stafford
Leeftijd: 3 jaar
Mijn baas geeft mij de producten van Cannabioday om: Atilla krijgt de hennepolie voor grote honden voor zijn huid & vacht. Helaas heeft Atilla onwijs last gehad van een allergie in combinatie met een bacteriële gist hierdoor was hij bijna volledig kaal. Ik heb werkelijke alles geprobeerd en helemaal niets hielp. Het was verschrikkelijk voor Atilla, hij had continu jeuk met ontstoken blaren op zijn huid. Medicijnen hielpen niet of slechts tijdelijk/speciale voeding, alle onderzoeken bij de dierenarts. Het was verschrikkelijk! Als laatste redmiddel en in overleg met de dierenarts ben ik de hennepolie voor grote honden gaan geven van Cannabioday. En dat terwijl in België alles met hennep nog steeds soms een taboe is. Ondertussen is Atilla zijn huid volledig herstelt, geen bacteriële gist meer, geen jeuk en eindelijk is Atilla een blije hond!

 

Naam: Koda
Ras: Europese Korthaar
Leeftijd: 3 jaar
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: Koda is een beetje een ingewikkelde poes, ze is namelijk hermafrodiet, zowel vrouwtje als mannetje. Sinds geboorte is ze al erg angstig en is haar gezondheid erg onstabiel. Sinds ze de hennepolie small van Cannabioday dagelijks neem gaat het steeds beter met haar. Ze is minder angstig en kan weer heerlijk kroelen en knuffelen en hard spinnen!

 

 

Naam: Jessie
Ras: Chihuahua
Leeftijd: 12 jaar
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: Door artrose wilde Jessie niet graag meer naar buiten, staartje naar beneden enz…Nu is ze weer spontaan, staart omhoog en zelfs binnen speelt ze weer meer.
De hennepolie small is ook zo fijn met het vuurwerk, ze bibbert niet meer en ga zelfs stoer al blaffend richting raam om ze “weg te sturen” ze kijkt dan achterom naar ons zo van “goed hè”

 

 

Naam: Lilo
Ras: Europese Korthaar
Leeftijd: 3 jaar
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: Lilo is een ongeduldige dame en behoorlijk schuw. Sinds ze de hennepolie small van Cannabioday krijgt is dit verminderd. Haar vacht is dikker en mooier geworden en een stuk rustiger geworden.

 

 

 

Naam: Amy
Leeftijd: 10 jaar
Ras: Bordeauxdog mix Duitse herder
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: Amy heeft lymfklierkanker ze krijgt de hennepolie voor grote honden van Cannabioday om haar immuunsysteem te versterken en lekker in der vel te zitten. Amy krijgt een oppepper van de hennepolie.

 

 

Naam: Molly
Ras: Engelse cocker spaniël
Leeftijd: 1 jaar
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: Molly heeft last van allergie. Haar allergische reacties uiten zich in huiduitslag op haar oorschelp, rode plekjes en schilfertjes en tussen haar tenen. Voor haar allergie en irritatie bij haar tenen krijgt Molly 1 spray hennepolie Small hierdoor bijt ze niet meer op haar pootjes. Ook heeft zij tijdens haar loopsheid wat pijn in haar buikje en krijgt ze dan gedurende haar periode wat vaker een spray toegediend om ongemakken te verzachten. Hierdoor zit ze lekkerder in haar vel. Tenslotte, vind Molly andere honden spannend. Niet handig voor op de trainingen. Een uurtje voor de training krijgt Molly 1 spray op een Hemp treat toe en dan focust ze niet meer op de omgeving maar vooral op het op vrouwtje.

 

 

Naam: Tommie
Ras: Kruising Welsh corgi/ Spaniël
Leeftijd: 12 jaar
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: De hennepolie medium geeft Tommie een oppepper! Hierdoor zit hij weer lekkerder in z’n vel

 

 

Naam: Walt
Ras: Engelse Bulldog
Leeftijd: 2 jaar
Mijn baas geeft mij de producten van Cannabioday om: Walt heeft met zijn gezondheid veel pech gehad hierdoor was hij niet altijd even vrolijk. Walt is namelijk allergisch voor vrijwel alles wat in de berm staat. Dat zorgt ervoor dat hij veel jeuk heeft, vaak oorontstekingen, veel aan zijn pootjes likt en regelmatig smetvlekken en rode vlekken heeft. Om dit zoveel mogelijk te helpen krijg hij apoquel en in overleg met de dierenarts de hennepolie medium. Sindsdien is Walt veel rustiger en happier. Daarnaast heeft de hennepolie medium ook een positieve invloed op zijn gewrichten en algemene welzijn. We zijn nog steeds bezig met zijn gezondheid maar alle beetjes helpen.

 

 

Naam: Mazzel
Ras: Franse bulldog
Leeftijd: 3 jaar
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: Voor allergie krijgt Mazzel hennepolie medium en zijn huid is schilfer-vrij en zijn vacht wordt er mooi glanzend en zacht van. En heeft geen jeuk meer.

 

 

 

Naam: Kyra
Leeftijd: 14 jaar
Ras: Golden Retriever
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: Kyra is een herplaatser en een dame op leeftijd ze krijgt hennepolie voor grote honden ter ondersteuning voor zijn gewrichten.

 

 

 

Naam: Chipper
Leeftijd: 16 jaar
Ras: Chihuahua
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: Chipper krijgt de hennepolie small voor allergie en houdt z’n conditie op peil.

 

 

 

Naam: Cooper
Ras: Franse Bulldog
Leeftijd: 1 jaar
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: Cooper krijgt de hennepolie medium voor meer rust en dit werkt goed. Ook zijn vacht wordt er erg mooi van.

 

 

Naam: Layla
Ras: Engelse cocker spaniël
Leeftijd: 3 jaar
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: Layla is een nerveuze dame hierdoor is ze soms overprikkeld. Om haar te helpen ontspannen krijgt ze bij haar ontbijt 1 spray hennepolie medium. Halverwege de middag een hemp treat voor de lekkere trek en rust na de wandeling. Ook heeft Layla last van verstijfde spieren doordat zij vanaf puppy af een hoge spierspanning heeft opgebouwd. Deze spierspanning is behandeld door een osteopaat en houden de spierspanning nu lager tussen de behandeling door met  de hennepolie. Haar bewegingen zijn dus echt veel soepeler én veel minder blessure gevoelig. En das handig voor een hondje dat van “apekooien” houdt.

 

 

Naam: Duko
Leeftijd: 11 jaar
Ras: Golden Retriever
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: Duko is al op leeftijd hij krijgt de hennepolie voor grote honden en de hennepkoekjes heup en gewricht ter ondersteuning voor zijn gewrichten.

 

 

Naam: Gabber
Leeftijd: 1 jaar
Ras: Franse Bulldog
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: Gabber is gek op de dog rewardibles Allergy. En over het voer krijgt hij iedere dag een spray hennepolie voor medium honden. Gabber zijn vacht is super mooi, ook verhaart hij bijna niet. De rewardibles en hennepolie vind hij erg lekker.

 

 

 

Naam: Moosje
Leeftijd: 8 jaar
Ras: Europese korthaar
Mijn baas geeft mij de producten van Cannabioday om: Moosje is als kitten gedumpt waardoor hij erg schrikachtig is hiervoor krijgt Moosje de hennepolie small van CannaBioDay. Moosje heeft ook last van IBS (prikkelbare darmsyndroom)  en dit gaat nu erg goed.

 

 

 

Naam: Chucky
Leeftijd: 4,5 jaar
Ras: Amerikaanse Stafford
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: Chucky heeft heel veel last van de jeuk en sinds het gebruik van de hennepolie large gaat het erg goed met Chucky. Een paar dagen was de jeuk een stuk minder.

 

 

Naam: Maybellientje
Leeftijd: 9,5 jaar
Ras: Amerikaanse Bulldog
Mijn baas geeft mij de producten van Cannabioday om:
Maybellientje heeft kanker met uitzaaiingen in de lymfklieren en krijgt de hennepolie voor grote honden. Ze heeft een tumor op haar elleboog is er een die een halve cm in de week kan groeien en daarom heeft dierenarts haar opgegeven. Toch wilde ik haar niet zomaar opgeven en via via kwam ik in contact met Kitty. De tumor is nu al bijna 5 weken stabiel en is niet gegroeid. Natuurlijk hoop ik dat de tumor iets kleiner wordt, maar Maybellientje is volledig pijnloos, rent weer (wat ze al bijna een jaar niet deed) en is echt weer een blij ei. Zolang zij nog wil gaan we gewoon door!

 

 

Naam: Mokkeltje
Leeftijd: 2,5 jaar
Ras: Pomeriaan
Mijn baas geeft mij de producten van cannabioday om: Mokketje had last van kale plekken en een slechte huid en vacht. Een veel voorkomend probleem bij pommetjes. Op advies van mijn trimsalon krijgt ze nu de hennepolie small van CannaBioDay en is haar vacht en huid super mooi geworden. Ook heeft ze geen kale plekken meer.

 

 

 

Disclaimer: Deze verhalen die op de pagina kom bij de roedel! staan zijn NIET bedoeld als claims! Hennepolie en of gerelateerde producten zijn een geliefd voedingssupplement dankzij de therapeutische eigenschappen en geaccepteerd als aanvullend diervoeder. Hennepolie en of gerelateerde producten hebben geen bijwerkingen. Het kan mogelijk een wisselwerking hebben met andere medicijnen. Dus als uw huisdier medicijnen gebruikt is het raadzaam eerst te overleggen met uw dierenarts. Ook als uw huisdier ernstige klachten heeft, neem dan altijd eerst contact op met uw dierenarts om te laten onderzoeken of medische behandelingen noodzakelijk zijn. Onze informatie vervangt nooit het advies van de arts.