voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €75 in NL

Word een retailer

Heeft u interesse om 100% natuurlijke hennepproducten aan uw eigen klanten aan te bieden? Word dan retailer van CannaBioDay, een mooie toevoeging voor uw bedrijf. Heeft u een trimsalon, dierenspeciaalzaak, dierenpension, hondenschool, honden-uitlaatservice of bent u werkzaam als hondenfokker, cattery, dierenarts, dierenmasseur, dierenfysiotherapeut of dierengedragstherapeut dan is het mogelijk om de producten van CannaBioDay aan uw klanten aan te bieden. Steeds meer huisdiereigenaren zijn bewust en opzoek naar 100% natuurlijke producten. De hennepolie van CannaBioDay is speciaal ontwikkeld voor huisdieren en is een geliefd voedingssupplement dankzij de therapeutische eigenschappen. In Europa is hennepolie geaccepteerd als aanvullend diervoeder. Hennepolie is breed inzetbaar hierdoor geven steeds meer huisdiereigenaren hennepolie aan hun huisdier voor ongerustheid, slapeloosheid, gebrek aan eetlust, chronische pijn, ontstekingen en huid of vachtproblemen.

Betrouwbare hennepproducten hebben een analyse lab rapport:

Alle producten van CannaBioDay zijn met zorg samengesteld. De hennepproducten van CannaBioDay zijn gemaakt van biologisch geteelde en volledig gecertificeerde hennep uit Zwitserland. Om de kwaliteit te waarborgen laat CannaBioDay alle producten uitvoerig testen. Hierdoor hebben de flesjes een batchnummer met een open analyse lab-rapport.

Een breed assortiment voor honden en katten:

Nu er steeds meer onderzoeken zijn naar de bijzondere eigenschappen van de hennepplant ontwikkeld de wereld van cannabinoïden zich razendsnel. CannaBioDay heeft een breed assortiment van hennepproducten voor honden en katten. Hierdoor biedt CannaBioday ook Dog Rewardibles, Cat Rewardibles en verzorgingsproducten aan.

Een fijne Samenwerking:

Ik ondersteun uw bedrijf graag. Als retailer van CannaBioDay krijgt u persoonlijk deskundig advies, op deze manier heeft u de juiste product informatie voor uw eigen klanten. Mocht u een webshop hebben dan kan ik u ook voorzien genoeg mediacontent. Uiteraard krijgt u ook alle product flyers voor uw klanten. Heeft u vragen? Of wilt u de productcatalogus of prijslijst ontvangen? Of eerst zelf kennis maken met de producten? Vraag dan een kennismakingspakket aan! Ook starters en zzp’ers zijn natuurlijk van harte welkom, ik denk graag met u mee en alles is bespreekbaar. Ook een demo-dag of een lezing in uw bedrijf vind ik erg leuk om te doen en is zeker bespreekbaar.

Neem gerust contact op via de e-mail: info@cannabioday.nl of als u het makkelijker vind kan dit natuurlijk ook telefonisch +316 29 62 37 01.

Met diervriendelijke groet,

Kitty Schaap

* CannaBioDay werkt ook samen met verschillende Stichtingen en opleidingen* 

Kynologenclub Dordrecht en omstreken.
Centrum Natuurgeneeskunde & Voeding bij dieren.
Katsense met liefde voor uw kat.
Stichting Welzijn voor de Hond.
Bullenhuisje 2.0