voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €75 in NL
Cannabioday alweer een jaar online

CannaBioDay alweer een jaar online!

Wauw wat is dit snel gegaan alweer een jaar online! Vorig jaar op 4 april ging de webshop van CannaBioDay online. Het opstarten van mijn webshop was een hele nieuwe ervaring met veel leermomenten, eye openers en nieuwe contacten. Zo merkte ik dat CBD in Nederland nog lang niet geaccepteerd is. Hierdoor is het voor mij van groot belang om deze taboe te doorbreken en mensen de juiste voorlichting te geven. Om mij volledig op mijn webshop te richten besloot ik in augustus te stoppen bij coffeeshop Xpresso en hierna gingen veel nieuwe deuren voor mij open.

presentatie huishoudbeurs CBDVoorlichting een belangrijke bijdragen aan de samenleving.

Om meer bekendheid te krijgen ben op sociale media flink bezig geweest om mijn blogs en producten te delen. Ook heb ik op verschillende leuke evenementen gestaan om mensen persoonlijk voorlichting te geven. Ook ben ik begonnen met het geven van presentaties op grote beurzen wat ik onwijs leuk vind! Persoonlijk ben ik me verder ook gaan verdiepen in de werkzame stoffen van de cannabisplant hierdoor ben ik de opleiding Cannalogie gaan volgen.

CannaBioDay komt met eigen merk CBD olie

Aankomende tijd komen er weer veel leuke nieuwe dingen. Vol trost ga ik beginnen met mijn eigen CBD olie wat voor iedereen betaalbaar is en een goede kwaliteit heeft (met een lab rapport). Zodra deze af is wordt dit bekend gemaakt op de webshop. Ook zal mijn CBD olie te koop zijn in verschillende winkels. De zwarte parel in Rotterdam is dadelijk de eerste winkel die de CBD olie van CannaBioDay gaat verkopen. Ook gaan er in de toekomst voorlichtingen plaatsvinden waar mensen zich van te voren online kunnen aanmelden.
Verder ben ik een samenwerking aangegaan met Goldfish Amsterdam waardoor we een speciale CBD cosmetica lijn hebben bedacht voor vrouwen. Deze cosmetica lijn wordt uitgebracht onder de naam Felina Gold wat binnenkort ook op de webshop te koop is.

Evenementen tot 1 juni afgelast!

Helaas door het coronavirus wat ons allemaal treft zijn de evenementen tot 1 juni afgelast. Ik baal hier ontzettend van maar gezondheid gaat voor. Op de evenementen pagina is zichtbaar op welke leuke beurzen, braderieën en hondenshows CannaBioDay aanwezig is.

Iedereen bedankt!

Alle klanten wil ik bedanken voor hun bestellingen! Verder wil ik iedereen bedanken voor alle support! Vooral Facebook is binnen een jaar enorm gegroeid waardoor ik nu regelmatig bestelling krijg uit heel Nederland! Het doet mij onwijs goed hoeveel positieve reacties ik heb mogen ontvangen. Dit is waar ik het voor doe!

Liefs Kitty