voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €50 in NL

Word een retailer

Heeft u een trimsalon, dierenspeciaalzaak, dierenpension, hondenschool, honden-uitlaatservice of bent u werkzaam als hondenfokker, cattery, dierenarts, dierenmasseur, dierenfysiotherapeut of dierengedragstherapeut dan is het mogelijk om de producten van CannaBioDay aan uw klanten aan te bieden. De hennepolie van CannaBioDay is speciaal ontwikkeld voor huisdieren en is een geliefd voedingssupplement dankzij de therapeutische eigenschappen. In Europa is hennepolie geaccepteerd als aanvullend diervoeder. Hennepolie is breed inzetbaar hierdoor geven steeds meer huisdiereigenaren hennepolie aan hun huisdier voor ongerustheid, slapeloosheid, gebrek aan eetlust, chronische pijn, ontstekingen en huid of vachtproblemen.

Betrouwbare hennepproducten hebben een analyse lab rapport:

Alle producten van CannaBioDay zijn met zorg samengesteld. De hennepproducten van CannaBioDay zijn gemaakt van biologisch geteelde en volledig gecertificeerde hennep uit Zwitserland. Om de kwaliteit te waarborgen laat CannaBioDay alle producten uitvoerig testen. Hierdoor hebben de flesjes een batchnummer met een analyse lab-rapport.

Een breed assortiment voor honden en katten:

Nu er steeds meer onderzoeken zijn naar de bijzondere eigenschappen van de hennepplant ontwikkeld de wereld van cannabinoïden zich razendsnel. CannaBioDay heeft een breed assortiment van hennepproducten voor huisdieren. Hierdoor biedt CannaBioday ook hennep-sticks, hennep-koekjes aan voor honden. Ook voor katten zijn er speciaal hennep kattensnoepjes en hennepolie ontwikkeld.

Een fijne Samenwerking:

Ik ondersteun uw bedrijf graag. Als verkooppunt krijgt u als ondernemer persoonlijk deskundig advies, mediacontent, samples & flyers voor uw klanten. Heeft u vragen? Of wilt u de productcatalogus of prijslijst ontvangen? Of eerst zelf kennis maken met de producten? Vraag dan een kennismakingspakket aan! Ook starters, zzp’ers en webshops zijn van harte welkom, ik denk graag met u mee en alles is bespreekbaar. Ook een demo-dag of een lezing in uw bedrijf is zeker bespreekbaar.

Neem gerust contact op via de e-mail: info@cannabioday.nl of als u het makkelijker vind kan dit natuurlijk ook telefonisch +316 29 62 37 01.

Met diervriendelijke groet,

Kitty Schaap