voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €50 in NL

Honden

Hennepolie voor honden

Cannabioday

Hoe fijn is het om te weten dat uw honden ook baat kunnen hebben bij het gebruik van hennepolie. Hennepolie bevat van nature de niet psycho-actieve stof Cannabidiol ofwel CBD. Net als wij mensen voelen honden ook vreugde, pijn, angst, stress en liefde maar beschikken ze ook over het endocannabinoidensysteem. De afgelopen jaren zijn er veel onderzoeken gedaan naar het endocannabinoidensysteem. Het lichaam maakt zelf stoffen aan die erg lijken op cannabinoïden uit hennepplant namelijk endocannabinoïden. De CBD uit de hennep is in staat te binden aan receptoren die deel uitmaken van het lichaamseigen endocannabinoïdensysteem. Deze receptoren fungeren als signaalgevers hierdoor regelen ze alle belangrijke processen in het lichaam. Mede hierdoor is hennepolie breed inzetbaar en geven steeds meer hondeneigenaren hennepolie aan hun hond voor ongerustheid, slapeloosheid, gebrek aan eetlust, chronische pijn, ontstekingen en huid of vachtproblemen

[cibapet]

Goldfish Amsterdam

Speciaal voor onze trouwe viervoeters heeft Goldfish Amsterdam hennep schapenvet bonbons samengesteld. De bonbons zijn graanvrij en vrij van toevoegingen van geur – kleur en smaakstoffen. De schapenvet bonbons zijn er in 3 unieke formules: Muscle support, Calming support en Immuun support. Een smaakvolle beloning als toevoeging op de dagelijkse voeding van uw hond. Schapenvet van Goldfish Amsterdam beïnvloed de maag- en darmflora op een positieve manier en zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen. Bovendien bevordert en ondersteund deze schapenvet-formule het immuunsysteem en zorgt ook voor een glanzende huid & vacht.

[goldfish]

CannaBioDay – Hondenboxen

CannaBioDay heeft verschillende hondenboxen samengesteld. De kalmerende hondenboxen zijn een uitkomst voor honden die last hebben van stress, angst, wagenziek maar ook verlatingsangst.  De heup en gewricht hondenboxen zijn speciaal samengesteld voor honden met mobiliteitsproblemen bij ouderdom. Maar ook honden die artritis of artrose hebben baat bij de ondersteunende werking. Voor honden met huid en vacht problemen zijn er ook verschillende boxen samengesteld. Steeds meer hondeneigenaren ontdekken de voordelen van de True Hemp snacks in combinatie met hennepolie van CannaBioDay.

Kalmerende hondenboxen

De kalmerende hondenboxen zijn een uitkomst voor honden die last hebben van onrust, stress, angst, wagenziek maar ook verlatingsangst.

[voordeel-snackbox-kalmerend]

Heup & gewricht hondenboxen

De heup en gewricht hondenboxen zijn speciaal samengesteld voor honden met mobiliteitsproblemen bij ouderdom. Maar ook honden die artritis, artrose of heupdysplasie kunnen baat bij de ondersteunende werking.

[voordeel-snackbox-heup-gewricht]

Huid & vacht hondenboxen

Voor honden met huid en vacht problemen zijn er ook verschillende boxen samengesteld. Een doffe vacht bij uw hond kan te maken hebben met een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Ondersteun de huid en vacht met hennepolie en de huid & vacht snacks.

[voordeel-snackbox-huid-vacht]

Koekjes van True Hemp

*True Hemp bevat geen CBD*

Uw hond belonen is belangrijk en door dit te doen met een gezonde snack is natuurlijk een uitkomst. De True Hemp koekjes op hennepbasis zijn een smaakvolle beloning, dankzij het rijke gehalte aan essentiële omega 3 & 6 vetzuren. Zo profiteert uw hond van een momentje puur genot! Bekijk alle soorten snacks voor meer informatie.

[koekjes_truehemp]

True Hemp – Sticks

*True Hemp bevat geen CBD*

Dankzij het praktische formaat is dit voedingssupplement ideaal om het gebit van uw hond te ondersteunen. De sticks zijn zo ontworpen dat uw hond er lekker op kan kauwen. De True Hemp sticks op hennepbasis zijn een gezonde beloning, dankzij het rijke gehalte aan essentiële omega 3 & 6 vetzuren. Bekijk alle soorten sticks voor meer informatie.

[sticks_truehemp]