Weed The People nu ook op netflix

De filmmakers Ricki Lake en Abby Epstein hebben een documentaire gemaakt die de legalisering van medicinale cannabis belicht. De film richt zich op het vertellen van de verhalen over zes kinderen met kanker en hun dappere ouders. Na hoopgevende ervaringen met medicinale cannabis willen artsen en ouders van kinderen met kanker dat er meer onderzoek wordt gedaan naar de helende krachten ervan. Hun ouders strijden voor het gebruik van de medicinale cannabis, om hun kinderen te helpen. Maar er zijn voldoende tegenstanders die het gebruik van cannabis in de medische wereld willen verbieden.

Bekijk [hier] de trailer.

Legalisering in Amerika.

De legalisering van cannabis is een grote omkeer in de geschiedenis van Amerika. Weed wetenschappelijk bekend als Cannabis Sativa, gewoon een zeer snelgroeiend kruid, stond vooral bekend als de populairste illegale drug van de natie. Nu is het tij verschoven: in 1996 passeerde Californië de eerste medische cannabis-wet, waardoor patiënten het konden laten groeien en gebruiken met toestemming van een arts!
Tegen 2010 hadden twintig staten en het District of Columbia medische wetten aangenomen. In 2012 hebben Colorado en de staat Washington stembiljetten aangenomen die cannabis legaliseren voor volwassenen van 21 jaar en ouder.

Bekijk [hier] de film op Netflix.

hennep een duurzaam gewas