voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €75 in NL

De Bullendag 2023

3 september 2023 10:30 - 17:00 KC Dordrecht e.o., Parkeren Molenwei 3, 2995 BL te Heerjansdam.

Koop tickets

Lees hier de voorwaarden

DE BULLENDAG.

Heb jij een bulldog dan wil je deze unieke dag niet missen! Zondag 3 september vind de 2de editie plaats van De Bullendag. Ook dit jaar wordt het buiten terrein van Kynologenclub Dordrecht e.o. in Heerjansdam omgetoverd tot de leukste Bullendag van Nederland. Een leuk evenement waar u samen met uw bulldog naar toe kan! Tijdens de Bullendag wordt uw hond in het zonnetje gezet! U kunt samen langs de hondenfotograaf, andere speelmaatjes ontmoeten, deelnemen aan leuke bullenfunshow en natuurlijk heerlijk shoppen bij de bullenbraderie met verschillende standhouders. Kortom een gezellige dag voor alle Mops, Franse, Engelse, Old english, New english en Amerikaanse bullenfans. Ook aan kinderen is gedacht ze kunnen zich prima vermaken in de knutselhoek en er wordt gratis geschminkt.

TIJD EN LOCATIE

De Bullendag vind plaats op het buitenterrein van Kynologenclub Dordrecht e.o. in Heerjansdam. Het evenement begint zondag 3 september om 10:30 uur en is om 17:00 uur afgelopen.
Adres: Molenwei 5, 2995 BL te Heerjansdam. (Voor de parkeerplaats: navigeer naar Molenwei 3!)

PRIJZEN ONLINE TICKETS

 • Entree ticket kost €5,- per persoon. (kaartverkoop start 1 mei 2023)
 • Iedere bezoeker die online een ticket heeft gekocht ontvangt een doggybag met het bullenmagazine
 • Kinderen tot en met 10 jaar hebben gratis entree
 • Honden hebben gratis entree
 • Parkeren is gratis (navigeer naar Molenwei 3!)

HUISREGELS OM DE BULLENDAG VOOR IEDEREEN LEUK TE HOUDEN:

 •  DE BULLENDAG STAAT IN HET TEKEN VAN DE BULLDOG. Hierdoor is deze dag geschikt voor: Mopshonden, Franse Bulldog, Engelse Bulldog, Old english Bulldog, New english Bulldog en Amerikaanse Bulldog. (heeft U een Bulldog en een andere hond dan mag uw andere hond natuurlijk ook mee) Ook bent u van harte welkom zonder hond.
 • HONDEN DIENEN TEN ALLE TIJDEN AANGELIJND TE ZIJN. Loslopende honden kunnen door de organisatie toegang worden ontzegd, zonder dat de Bezoeker enig recht op vergoeding heeft.
 • FLEXILIJNEN OF UITLOOPLIJNEN ZIJN NIET TOEGSTAAN. Tijdens de Bullendag mag uw hond NIET aan zijn of haar halsband een flexilijn/uitlooplijn hebben. Dit in verband met te weinig controle en m.b.t. honden op lengte laten lopen.
 • Het gebruik van SLIPKETTINGEN, PRIKHALSBANDEN OF ELEKTRISCHE HALSBANDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN.
 • LOOPSE TEVEN EN/OF ZIEKE HONDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN.
 • ALLE DEELNEMENDE HONDEN DIENEN GESOCIALISEERD TE ZIJN. Honden die agressie vertonen kunnen door de organisatie toegang worden ontzegd, zonder dat de Bezoeker enig recht op vergoeding heeft.
 • PUPPY’S ZIJN ZEKER WELKOM ALS UW PUPPY ALLE VERPLICHTE INENTINGEN HEEFT GEHAD. Neem het HONDENPASPOORT MEE zodat bij de ingang gecontroleerd kan worden of uw puppy alle entingen heeft gehad.
 • ONTLASTING DIENT TER ALLE TIJDEN TE WORDEN OPGERUIMD. Uw hond kunt buiten het terrein uitgelaten worden, en kan zijn/haar behoefte daar doen.
 • ZIE AL ONZE ALGEMENE BEZOEKERS VOORWAARDEN. Heeft u na het lezen van de voorwaarden nog vragen neem gerust contact op.

ONLINE TICKETS

Bestel uw ticket gemakkelijk online voor maar € 5,- per persoon. Per aangeschafte online ticket ontvangt u bij de ingang gratis een leuke doggybag met het bullenmagazine. (Kinderen tot en met 10 jaar zijn gratis). Nadat u de ticket betaald heeft ontvangt u automatisch een email met daarin de bevestiging van uw ticket. En ontvangt u een persoonlijke email binnen 24 uur met uw entreebewijs. Dit entreebewijs heeft een unieke QR code en dient u te laten zien bij de entree via uw telefoon of u kunt deze uitprinten. Voor de online tickets geldt OP=OP.

Uiteraard kunt u ook aan de deur een toegangskaartje kopen voor € 7,50 (bij tickets aan de deur heeft u geen recht op een doggybag met het bullenmagazine omdat dit voor ons als organisatie niet in te schatten is)

 

Ticket Type Price Cart