voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €75 in NL

Hondenplons 2024

22 september 2024 10:30 - 17:00 Zwembad de Fakkel, Sportlaan 8-10, 2982 SN Ridderkerk

DE HONDENPLONS 2024

Is uw hond gek op zwemmen of pootjebaden? Of wilt u een keer samen een plons maken in het zwembad, dan mag u deze unieke dag niet missen! Zondag 22 september wordt het buiten terrein van zwembad de Fakkel in Ridderkerk omgetoverd tot een waar zwemparadijs voor alle honden. Tijdens hondenplons zijn alle volwassen hondenrassen welkom en mogen alle honden los, het terrein is goed afgesloten. Dit houd dus in dat uw hond goed gesocialiseerd moet zijn! Wordt uw hond onzeker van loslopende honden? Dan is de hondenplons wat één grote, gezellige chaos is van loslopende honden geen goed idee. Natuurlijk bent u ook zonder hond van harte welkom. Ontmoet deze dag andere speelmaatjes, shop bij verschillende standhouders en neem samen een duik in het zwembad.

TIJD EN LOCATIE

De Hondenplons vind plaats op het buitenterrein van zwembad De Fakkel in Ridderkerk. Het evenement begint zondag 22 September om 10:30 uur en is om 17:00 uur afgelopen.
Adres: Sportlaan 8-10, 2982 SN te Ridderkerk.

PRIJZEN ONLINE TICKETS

 • Entree ticket kost €7,50 per persoon. (kaartverkoop start 1 juli 2024)
 • Iedere bezoeker die online een ticket heeft gekocht ontvangt een leuke goodiebag.
 • Ticket aan de deur kost € 10,- per persoon (kan alleen contant voldaan worden)
 • Honden hebben gratis entree
 • Parkeren is gratis (Navigeer Zwembad De Fakkel, Sportlaan 8-10, 2982 SN Ridderkerk)

HUISREGELS OM DE HONDENPLONS VOOR IEDEREEN LEUK TE HOUDEN:

 •  DE HONDENPLONS IS GESCHIKT VOOR ALLE VOLWASSEN HONDENRASSEN: Tijdens de hondenplons zijn alle hondenrassen welkom en mogen alle honden los, het terrein is goed afgesloten. Dit houd dus in dat uw hond goed gesocialiseerd moet zijn. Wordt uw hond onzeker van loslopende honden? Dan is de hondenplons wat één grote, gezellige chaos is van loslopende honden, geen goed idee. Natuurlijk bent u ook zonder hond van harte welkom.
 • ALLE DEELNEMENDE HONDEN DIENEN GOED GESOCIALISEERD TE ZIJN. Honden die agressie vertonen kunnen door de organisatie toegang worden ontzegd, zonder dat de Bezoeker enig recht op vergoeding heeft.
 • WATERSPEELGOED OF DRIJVEND SPEELGOED IS ALTIJD LEUK. Tenzij uw hond erg op eigen speelgoed is gericht. Laat het speelgoed dan thuis, zo verkleint u de kans op onnodige agressie.
 • GAAT UW SAMEN MET UW HOND ZWEMMEN? Neem voor uzelf een T-shirt mee voor over uw badkleding, hondennagels zijn scherp sommige honden willen graag op uw rug klimmen.
 • IS UW HOND NIET Z’N GOEDE ZWEMMER? Dan zijn hiervoor speciale zwemvesten te koop. De kinderbadjes zijn een uitkomst voor kleine hondjes of honden die willen pootje baden.
 • DE CHLOORPOMP STAAT TIJDENS DE HONDENPLONS OP EEN LAGE STAND: voor zo min mogelijk chloor in het zwembadwater. Het is dus niet erg als uw hond een paar slokken zwembadwater inneemt. Zorg zelf voor drinkwater en een drinkbak.
 • ONTLASTING DIENT TER ALLE TIJDEN TE WORDEN OPGERUIMD. Niemand wil in een hondendrol staan. En al helemaal niet met blote voeten!
 • GAAT U SHOPPEN BIJ DE STANDHOUDERS. Om een beetje rustig te kunnen shoppen bij de standhouders is het handig om uw hond even aan de lijn te doen.
 • Het gebruik van PRIKHALSBANDEN OF ELEKTRISCHE HALSBANDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN.
 • LOOPSE TEVEN EN/OF ZIEKE HONDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN.
 • PUPPY’S ZIJN NIET WELKOM. De Hondenplons is erg indrukwekkend en hierdoor alleen geschikt voor volwassen honden.
 • Neem altijd het HONDENPASPOORT MEE
 • ZIE AL ONZE ALGEMENE BEZOEKERS VOORWAARDEN. Heeft u na het lezen van de voorwaarden nog vragen neem gerust contact op. Lees deze ook goed door: Algemene voorwaarden bezoekers de hondenplons 2024

DE ONLINE TICKETS VOOR DE HONDENPLONS 2024.

Vanaf maandag 1 juli gaan de online tickets in de verkoop voor de Hondenplons 2024. Bestel uw ticket gemakkelijk online voor maar € 7,50 per persoon. Bij het bestellen van uw ticket kunt u aangeven of u met uw hond komt. (Zodat de organisatie een beetje een beeld heeft hoeveel honden er deze dag aanwezig zijn) U bent natuurlijk ook welkom zonder hond dan kunt u invullen geen hond. Besteld u meerdere tickets voor bijvoorbeeld familie en of vrienden, per ticket kunt u het email adres invullen.

Per aangeschafte online ticket ontvangt u bij de ingang gratis een leuke goodiebag. Nadat u de ticket betaald heeft ontvangt u automatisch een email met daarin de bevestiging van uw ticket. U ontvangt persoonlijke een email binnen 24 uur met uw entreebewijs. Dit entreebewijs heeft een unieke QR code om te scannen bij de ingang, deze dient u te laten zien bij de entree via uw telefoon of kunt u zelf uitprinten. Voor de online tickets geldt OP=OP.

Uiteraard kunt u ook aan de deur een toegangskaartje kopen voor € 10,- (bij tickets aan de deur heeft u geen recht op een goodiebag en de ticket aan de deur kan alleen contact betaald worden.)

*TIJDENS HET BEZOEK VAN DE HONDENPLONS ZIJN ONZE BELANGRIJKE HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING. Lees de Algemene voorwaarden bezoekers de hondenplons 2024 goed door!

Ticket Type Price Cart
Ticket Hondenplons 2024 7,50

Product bekijken


De Bullendag 2024

25 augustus 2024 10:30 - 17:00 KC Dordrecht e.o., Parkeren Molenwei 3, 2995 BL te Heerjansdam.

Koop tickets

Lees hier de voorwaarden

DE BULLENDAG.

Heeft u een bulldog dan wilt u deze unieke dag niet missen! Zondag 25 augustus vind de 3de editie plaats van De Bullendag. Ook dit jaar wordt het buiten terrein van Kynologenclub Dordrecht e.o. in Heerjansdam omgetoverd tot de leukste Bullendag van Nederland. Een leuk evenement waar u samen met uw bulldog naar toe kan! Tijdens de Bullendag wordt uw hond in het zonnetje gezet! U kunt samen langs de hondenfotograaf, andere speelmaatjes ontmoeten, deelnemen aan leuke bullenfunshow en natuurlijk heerlijk shoppen bij de bullenbraderie met verschillende standhouders. Kortom een gezellige dag voor alle Mops, Franse, Engelse, Old english, New english en Amerikaanse bullenfans. Ook aan kinderen is gedacht ze kunnen zich prima vermaken in de knutselhoek en er wordt gratis geschminkt.

TIJD EN LOCATIE

De Bullendag vind plaats op het buitenterrein van Kynologenclub Dordrecht e.o. in Heerjansdam. Het evenement begint zondag 25 augustus om 10:30 uur en is om 17:00 uur afgelopen.
Adres: Molenwei 5, 2995 BL te Heerjansdam. (Voor de parkeerplaats: Navigeer naar Manage de Develruiters, Molenwei 3, 2995 BL te Heerjansdam)

PRIJZEN ONLINE TICKETS

 • Entree ticket kost €7,50 per persoon. (kaartverkoop start 1 mei 2024)
 • Iedere bezoeker die online een ticket heeft gekocht ontvangt een goodiebag met het bullenmagazine
 • Kinderen tot en met 10 jaar hebben gratis entree
 • Honden hebben gratis entree
 • Parkeren is gratis (Navigeer naar Manage de Develruiters, Molenwei 3, 2995 BL te Heerjansdam)

HUISREGELS OM DE BULLENDAG VOOR IEDEREEN LEUK TE HOUDEN:

 •  DE BULLENDAG STAAT IN HET TEKEN VAN DE BULLDOG. Hierdoor is deze dag geschikt voor: Mopshonden, Franse Bulldog, Engelse Bulldog, Old english Bulldog, New english Bulldog en Amerikaanse Bulldog. (heeft U een Bulldog en een andere hond dan mag uw andere hond natuurlijk ook mee) Ook bent u van harte welkom zonder hond.
 • HONDEN DIENEN TEN ALLE TIJDEN AANGELIJND TE ZIJN. Loslopende honden kunnen door de organisatie toegang worden ontzegd, zonder dat de Bezoeker enig recht op vergoeding heeft.
 • FLEXILIJNEN OF UITLOOPLIJNEN ZIJN NIET TOEGSTAAN. Tijdens de Bullendag mag uw hond NIET aan zijn of haar halsband een flexilijn/uitlooplijn hebben. Dit in verband met te weinig controle en m.b.t. honden op lengte laten lopen.
 • Het gebruik van PRIKHALSBANDEN OF ELEKTRISCHE HALSBANDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN.
 • LOOPSE TEVEN EN/OF ZIEKE HONDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN.
 • ALLE DEELNEMENDE HONDEN DIENEN GESOCIALISEERD TE ZIJN. Honden die agressie vertonen kunnen door de organisatie toegang worden ontzegd, zonder dat de Bezoeker enig recht op vergoeding heeft.
 • PUPPY’S ZIJN ZEKER WELKOM ALS UW PUPPY ALLE VERPLICHTE INENTINGEN HEEFT GEHAD. Neem het HONDENPASPOORT MEE zodat bij de ingang gecontroleerd kan worden of uw puppy alle entingen heeft gehad.
 • ONTLASTING DIENT TER ALLE TIJDEN TE WORDEN OPGERUIMD. Uw hond kunt buiten het terrein uitgelaten worden, en kan zijn/haar behoefte daar doen.
 • ZIE AL ONZE ALGEMENE BEZOEKERS VOORWAARDEN. Heeft u na het lezen van de voorwaarden nog vragen neem gerust contact op.

DE ONLINE TICKETS VOOR DE BULLENDAG 2024.

Vanaf woensdag 1 mei gaan de online tickets in de verkoop voor de Bullendag 2024. Bestel uw ticket gemakkelijk online voor maar € 7,50 per persoon. Bij het bestellen van uw ticket kunt u aangeven of u wilt meedoen met de bullenfunshow. (Zodat de organisatie een beetje een beeld heeft hoeveel honden er ongeveer mee gaan doen) Ook is de organisatie benieuwd met welke hond u naar de Bullendag komt, bij de ticket kunt u het ras invullen en het aantal honden. U bent natuurlijk ook welkom zonder hond dan kunt u invullen geen hond. Besteld u meerdere tickets voor bijvoorbeeld familie en of vrienden, per ticket kunt u het email adres invullen.

Per aangeschafte online ticket ontvangt u bij de ingang gratis een leuke goodiebag met het bullenmagazine. (Kinderen tot en met 10 jaar zijn gratis). Nadat u de ticket betaald heeft ontvangt u automatisch een email met daarin de bevestiging van uw ticket. U ontvangt persoonlijke een email binnen 24 uur met uw entreebewijs. Dit entreebewijs heeft een unieke QR code om te scannen bij de ingang, deze dient u te laten zien bij de entree via uw telefoon of u kunt u zelf uitprinten. Voor de online tickets geldt OP=OP.

Uiteraard kunt u ook aan de deur een toegangskaartje kopen voor € 10,- (bij tickets aan de deur heeft u geen recht op een goodiebag met het bullenmagazine omdat dit voor ons als organisatie niet in te schatten is)

*TIJDENS HET BEZOEK VAN DE BULLENDAG ZIJN ONZE BELANGRIJKE HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING. LEES DEZE [HIER] GOED DOOR.

Ticket Type Price Cart
Ticket Bullendag 2024 7,50

Product bekijken