voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €75 in NL

Standhouder worden op de Bullendag 2024?

Zijn bullenliefhebbers uw doelgroep? Verkoopt u unieke (handgemaakte) producten/diensten waar bullenfans blij van worden? Vind u het leuk om direct contact te hebben met klanten of juist om nieuwe klanten te ontmoeten? Dan bent u als standhouder op de Bullendag op het juiste plaats! Stichting met ANBI status zijn uiteraard ook weer van harte welkom en kunnen gratis als standhouder aanwezig zijn. Ook kunnen stichtingen hun passie delen in het bullenmagazine. (in overleg met de organisatie)

Indien u interesse heeft om als standhouder op de Bullendag aanwezig te zijn, of om te adverteren in het bullenmagazine kunt u een email sturen naar info@cannabioday.nl

Helaas hebben wij een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Een aanmelding biedt geen garantie op een plek. Er wordt onder andere gelet op authenticiteit, of de te verkopen producten passen bij de sfeer van de Bullendag en er wordt gekeken of hetzelfde product niet te vaak door verschillende standhouders wordt aangeboden. Op die manier houden we een eerlijke concurrentie op de Bullendag. Er wordt echter geen product exclusiviteit gegarandeerd. Bij interesse vanuit de organisatie ontvangt u mogelijk de vraag om extra informatie aan te leveren. Wanneer de organisatie de producten/dienst geschikt acht, ontvangt u een inschrijfformulier. Na goedkeuring ontvangt u een factuur. Wanneer deze tijdig wordt voldaan wordt er voor u een plek gereserveerd.

Mocht u nog vragen hebben? Of Leuke Ideeën? Wilt u de merkbeleving van uw product versterken of uw netwerk uitbreiden? CannaBioDay werkt graag samen met diverse partners en sponsors. In overleg stellen we graag een pakket op maat voor u samen. Alles is bespreekbaar, stuur gerust een mailtje.

Met diervriendelijke groet,

Kitty Schaap

 

Pers

Pers is van harte welkom op de Bullendag. Middels een accreditatieformulier kunnen persvertegenwoordigers vrije toegang aanvragen. Neem dan contact op met de organisatie via info@cannabioday.nl of telefonisch via +316 29 62 37 01