Slaapproblemen? Ontdekt CBN met melatonine

Slaapproblemen? Ontdekt CBN met melatonine

Als goed slapen een probleem is, weet u als geen ander dat het niet krijgen van die noodzakelijke slaap invloed kan hebben op alle gebieden van het leven. Gebieden zoals werk, humeur en vitaliteit.
Volgens het CBS heeft 1 op de 5 Nederlanders last heeft van slaapproblemen. Het CBS definieert dit als moeite om in slaap te vallen, door te slapen of te vroeg wakker worden. Het slaapgedrag van Nederlanders blijkt dat met name vrouwen last hebben van dergelijke slaapkwalen. Veel mensen kijken naar natuurlijke oplossingen voor slaapproblemen ontdek CBN met melatonine voor een betere nachtrust.Daarnaast is het volgens het CBS ook zo dat ouderen en mensen met een lager inkomen vaker last hebben van slapeloosheid. Nederlanders die de 50 zijn gepasseerd hebben over het algemeen gezien het meeste moeite met slapen. Vooral vrouwen van 75 jaar en ouder slapen slecht: bijna 35 procent van hen heeft slaapproblemen.

Goed voor de gezondheid

Het is bewezen dat slaap een essentieel onderdeel is van een gezonde levensstijl. Hoewel niet iedereen evenveel slaap nodig heeft om goed te functioneren, vermindert genoeg slaap wel de kans op ziekten. Wie chronisch slecht slaapt (minder dan 6 uur per nacht), heeft meer kans op het krijgen van angststoornissen, depressie en dementie, obesitas, hart- en vaatziekten en type 2 diabetes.

5 TIPS VOOR HET VERBETEREN VAN UW SLAAPCYCLUS:

1. SNIJD DE ALCOHOL EN CAFEÏNE.
Het is geen geheim dat een glas wijn of twee kan helpen om in slaap te vallen. Zonder enige twijfel werkt het. Alcohol kan echter uw slaappatroon en de kwaliteit van je slaap veranderen . Er is niets erger dan na een paar drankjes snel in slaap te vallen, alleen maar om na 2 of 3 uur wakker te worden, rusteloos en niet meer te kunnen slapen. Cafeïne is ook een ENORME schuldige van een slechte slaapcyclus. Op tijd stoppen met cafeïne kan wonderen doen voor uw slaap. Zorg ervoor dat u op zijn minst de cafeïne-inname 4 tot 6 uur voor het slapengaan stopt om u zelf een kans te geven op een betere nachtrust.

2. PLAN UW SLAAP.
Elke avond rond dezelfde tijdstip naar bed gaan helpt de klok van uw lichaam tikken. Ga naar bed als u moe begint te worden. U krijgt de juiste hoeveelheid slaap als u van nature wakker wordt (dat klopt, wakker worden ZONDER WEKKER). Wees slim met uw weekend. Als u laat opblijft, werk dan nog steeds aan het opstaan op uw normale tijd en probeer een middagdutje van 15 minuten om de vermoeidheid goed te maken.

3. WANDEL IS LEKKER BUITEN
Wanneer u wakker wordt, probeer dan naar buiten of open uw gordijnen om dat natuurlijke licht binnen te laten. Ga overdag regelmatig naar buiten en geniet van Vitamine D. ‘s Lichaamsbeweging, vooral buiten, is een geweldige manier om uw slaapcyclus op natuurlijke wijze te stimuleren. Hoe strenger uw trainingen is, hoe beter u in diepe slaap gaat.

4. GEEN TELEFOON, GEEN TV.
‘s Nachts wilt u slapen (dus uw smartphone, tablet zet u uit.). Studies tonen aan dat mensen die voor het slapen nog elektische apparaten gebruiken meer tijd nodig hebben om in slaap te vallen. Als u de tv een uur voor het slapengaan uit zet, kan uw lichaam natuurlijk melatonine produceren dat u helpt om dieper te slapen.

5. GA NAAR EEN SLAAPROUTINE.
Als u een routine instelt die u elke avond voor het slapengaan doet, kunt u uw lichaam laten weten dat de slaap eraan komt. Bijvoorbeeld: sluit uw deuren, was uw gezicht, poets uw tanden, sluit de jaloezieën, lees een boek of luister naar een slaapmeditatie, doe het licht uit en laat uw lichaam in slaap vallen. Elke avond dezelfde routine volgen, zal uw lichaam en geest helpen ontspannen, zodat de slaap van nature komt.

Het verbeteren van uw slaapcyclus

We weten dat slaaptabletten hoogstens een paar dagen werken en veel bijwerkingen hebben. Veel mensen kijken naar natuurlijke oplossingen en voor velen zijn deze producten effectief gebleken. Goldfish Amsterdam heeft speciaal CBN met melatonine & lavendel extract tegen slapeloosheid ontwikkeld. Dit speciale extract zit in een luchtdichte fles met 170 sprays hierdoor gaat doseren erg gemakkelijk. Deze spray op basis van gedestilleerd mineraalwater bevat naast uitgekiende concentraties CBN ook melatonine, lavendel-destillaat, kittelbloem en citroenmelisse-destillaat. Een unieke formule die een natuurlijke oplossing aanreikt voor een verbeterde nachtrust. Neem 15 minuten voor het slapen gaan 9 sprays direct in uw mond.

NATUURLIJKE RUSTGEVENDE ONDERSTEUNING VOOR EEN VERBETERDE NACHTRUST.

CBN ofwel cannabinol is een minder bekende cannabinoïden die ontstaat wanneer THC of de plantzuur THC-A oxideert. Vooral wanneer hennep langere periode is bewaard, is de kans groot dat CBN wordt aangetroffen. CBN werkt ontspannend, zonder de psychoactieve high die uw van THC kunt krijgen.

Lavendel is geliefd om z’n karakteristieke frisse geur. Lavendel bevat linalool dat een rustgevende werking heeft. Wanneer u deze geurstof inademt heeft dit een gunstig effect op uw centrale zenuwstelsel waardoor de hersenen kalmerende signalen binnen krijgt.

Kittelbloem is als natuurlijke antioxidant ook wel bekend uit de ayurveda en heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop en het immuunsysteem.

Citroenmelisse staat bekend om z’n beschermende werking tegen overactiviteit of overmatige prikkels van buiten. Citroenmelisse is dan ook een geliefd kruid om een betere nachtrust te verkrijgen en slapeloosheid te verminderen.

CBN met Melatonine voor een betere nachtrustMELATONINE EEN BELANGRIJKE ROL BIJ HET SLAAP – WAAKRITME.

Melatonine is een hormoon die geproduceerd wordt door een klier in de hersenen en speelt een rol bij het slaap-waakritme van ons lichaam. Zodra het donker wordt neemt de aanmaak van melatonine toe. Uw lichaam geeft een seintje af dat het tijd is om te gaan slapen. Zodra het weer licht wordt ‘s ochtends neemt de aanmaak van melatonine weer af, zodat uw wakker wordt. Melatonine wordt als supplement toegepast om sneller in slaap te kunnen vallen. CBN melatonine & lavendel extract bevat een milde, veilige concentratie melatonine, omdat anders bij hogere concentraties een verstoring van de biologische klok op zou kunnen treden.

Bekijk [hier] het nieuwe product CBN met melatonine.