voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €75 in NL

Parkeren tijdens de Hondenplons

Komt u dit jaar zondag 22 September met de auto naar de Hondenplons wat plaats vind bij Zwembad de Fakkel in Ridderkerk? Bezoekers met de auto kunnen hun auto de gehele dag gratis parkeren tijdens de Hondenplons. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaat bij Zwembad de Fakkel. Rijd a.u.b. stapvoets op de parkeerplaats, hier lopen andere bezoekers met hun honden. We willen natuurlijk geen ongelukken, houd uw hond aan de lijn. Heeft uw hond na de autorit dorst, bij de ingang van het zwembad staat vers drinkwater. Komt u sportief op de fiets? Dan kunt u de fiets in het fietsenrek zetten.

GRATIS UW AUTO PARKEREN TIJDENS DE HONDENPLONS.

Parkeren is de gehele dag gratis. U kunt uw auto parkeren vanaf 10:00 uur bij de parkeerplaats van Zwembad de Fakkel (Navigeer Sportlaan 8-10, 2982 SN te Ridderkerk) 

TOEGANKELIJKHEID TERREIN

De Hondenplons is voor iedereen toegankelijk. Voor mindervaliden met invalide kaart zijn er invalide parkeerplaatsen. De standhouders staan verspreid op het terrein en de meeste op het gras, dit kan soms voor mensen in rolstoelen, met kinderwagens en hondenkarren lastig zijn. Het Horeca gedeelte heeft een terras en is betegeld.

Nog geen ticket bestel deze gemakkelijk online.