voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €75 in NL

Huisregels voor de hondenplons

Voor het eerst dit jaar organiseert CannaBioDay de Hondenplons. Komt u dit jaar zondag 22 september naar de hondenplons 2024 wat plaats vind bij de Zwembad de Fakkel in Ridderkerk? Voor iedere bezoeker gelden er belangrijke huisregels om de Hondenplons voor iedere bezoeker leuk te houden. Lees deze goed door voordat u een online ticket besteld zodat u bij aankomst niet voor verrassingen komt te staan.

HUISREGELS OM DE HONDENPLONS VOOR IEDEREEN LEUK TE HOUDEN:

 •  DE HONDENPLONS IS GESCHIKT VOOR ALLE VOLWASSEN HONDENRASSEN: Tijdens de hondenplons zijn alle hondenrassen welkom en mogen alle honden los, het terrein is goed afgesloten. Dit houd dus in dat uw hond goed gesocialiseerd moet zijn. Wordt uw hond onzeker van loslopende honden? Dan is de hondenplons wat één grote, gezellige chaos is van loslopende honden, geen goed idee. Natuurlijk bent u ook zonder hond van harte welkom.
 • ALLE DEELNEMENDE HONDEN DIENEN GOED GESOCIALISEERD TE ZIJN. Honden die agressie vertonen kunnen door de organisatie toegang worden ontzegd, zonder dat de Bezoeker enig recht op vergoeding heeft.
 • WATERSPEELGOED OF DRIJVEND SPEELGOED IS ALTIJD LEUK. Tenzij uw hond erg op eigen speelgoed is gericht. Laat het speelgoed dan thuis, zo verkleint u de kans op onnodige agressie.
 • GAAT UW SAMEN MET UW HOND ZWEMMEN? Neem voor uzelf een T-shirt mee voor over uw badkleding, hondennagels zijn scherp sommige honden willen graag op uw rug klimmen.
 • IS UW HOND NIET Z’N GOEDE ZWEMMER? Dan zijn hiervoor speciale zwemvesten te koop. De kinderbadjes zijn een uitkomst voor kleine hondjes of honden die willen pootje baden.
 • DE CHLOORPOMP STAAT TIJDENS DE HONDENPLONS OP EEN LAGE STAND: voor zo min mogelijk chloor in het zwembadwater. Het is dus niet erg als uw hond een paar slokken zwembadwater inneemt. Zorg zelf voor drinkwater en een drinkbak.
 • ONTLASTING DIENT TER ALLE TIJDEN TE WORDEN OPGERUIMD. Niemand wil in een hondendrol staan. En al helemaal niet met blote voeten!
 • GAAT U SHOPPEN BIJ DE STANDHOUDERS. Om een beetje rustig te kunnen shoppen bij de standhouders is het handig om uw hond even aan de lijn te doen.
 • Het gebruik van PRIKHALSBANDEN OF ELEKTRISCHE HALSBANDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN.
 • LOOPSE TEVEN EN/OF ZIEKE HONDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN.
 • PUPPY’S ZIJN NIET WELKOM. De Hondenplons is erg indrukwekkend en hierdoor alleen geschikt voor volwassen honden.
 • Neem altijd het HONDENPASPOORT MEE
 • ZIE AL ONZE ALGEMENE BEZOEKERS VOORWAARDEN. Heeft u na het lezen van de voorwaarden nog vragen neem gerust contact op. Lees deze ook goed door: Algemene voorwaarden bezoekers de hondenplons 2024

ETEN & DRINKEN:

Na een fijne duik in het zwembad het belangrijk om goed te zorgen voor de innerlijke mens (en hond). Voor een hapje en een drankje kan een ieder terecht bij de horeca van het zwembad.

Ook kunt u als bezoekers de picknick-box online reserveren via Zwembad de Fakkel. Dan staat er bij de horeca een tas voor u klaar met een heerlijk broodje, drinken en wat lekkers voor de hond. Stel [hier] uw picknick-box samen

Pers: Pers is van harte welkom op de Hondenplons. Middels een accreditatieformulier kunnen persvertegenwoordigers vrije toegang aanvragen. Neem dan contact op met de organisatie via info@cannabioday.nl of telefonisch via +316 29 62 37 01