voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €75 in NL

Parkeren tijdens de Bullendag

Komt u dit jaar zondag 25 Augustus met de auto naar de Bullendag wat plaats vind bij de Kynologen club in Heerjansdam? Bezoekers met de auto kunnen hun auto de gehele dag gratis parkeren tijdens de bullendag. U kunt uw auto parkeren op het grasveld bij manage de Develruiters in Heerjansdam. Zodra u de Molenwei op rijd zal u merken dat er genoeg wandelaars en fietsers zijn, houd hier rekening mee en rijd a.u.b. niet te hard.

Bij aankomst ziet u de parkeerregelaars staan, de parkeerregelaars helpen u met de juiste parkeerplek. Rijd a.u.b. stapvoets op het grasveld, hier lopen andere bezoekers met hun honden. We willen natuurlijk geen ongelukken, houd uw hond aan de lijn. Het grasveld bij de manage is naast het event terrein, wat ideaal is op deze manier bent u zo bij de Bullendag. Mocht u in bezit zijn van een invalidekaart dan kunt u dit aangeven bij de parkeerregelaars en kunt u parkeren op het event van de Bullendag zelf. Hiervoor worden speciaal plekken vrij gehouden.

Komt u sportief op de fiets? Dan kunt u de fiets op het event terrein zetten in het fietsenrek.

GRATIS UW AUTO PARKEREN TIJDENS DE BULLENDAG.

Parkeren is de gehele dag gratis. U kunt uw auto parkeren vanaf 10:00 uur op het grasveld bij Manege De Develruiters, volg de instructies op van de parkeerbegeleiders. (Navigeer Molenwei 3, 2995 BL te Heerjansdam) Bij het parkeerbord waar de huisregels opstaan, staat voor de honden vers drinkwater. Wellicht heeft uw hond na de autorit dorst gekregen.

TOEGANKELIJKHEID TERREIN

De Bullendag is voor iedereen toegankelijk. Voor mindervaliden met invalide kaart zijn er gereserveerde parkeerplaatsen. Bij aankomst kunt u aangeven dat u mindervalide bent. De parkeerregelaar zal u dan begeleiden naar de gereserveerde parkeerplaatsen. Het buiten terrein is volledig gras, dit kan soms voor mensen in rolstoelen, met kinderwagens en hondenkarren lastig zijn. De kantine en het terras zijn betegeld en is toegankelijk voor mindervalide.

Nog geen ticket bestel deze gemakkelijk online.