voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €75 in NL

Happy Healthy Shopping

Vanaf vandaag is officieel mijn webshop online! Na maanden voorbereiden is het dan eindelijke zover. Het is mogelijk om via www.cannabioday.nl al uw kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen te bestellen. Het opstarten van mijn webshop was een hele nieuwe ervaring met veel leermomenten, eye openers en nieuwe contacten. Vol trots verkoop ik hennep en CBD producten voor mens en dier waar ik 100% achter sta.

Behoefte aan voorlichting.

Door mijn werkervaring weet ik als geen ander dat hennep en CBD veel vragen oproept. Hierdoor heb ik gekozen om ook een stuk aan voorlichting te gaan doen via de webshop. Zo kunt u bij het kopje Hennep en CBD meer informatie krijgen. En heeft de webshop ook een kopje met vraag en antwoord. Heeft u alsnog vragen? Schroom dan niet en vraag gerust gratis advies aan via de email. Via mijn blog vind u alles over hennep, CBD, nieuws, gezonde levensstijl en de laatste ontwikkelingen. Verder zullen er in de toekomst verschillende voorlichting avonden georganiseerd worden. Hiervoor kunt u zich binnenkort aanmelden.

Ik wens u veel shop plezier! En zie graag uw beoordeling tegemoet!

Groetjes,

Kitty Schaap