voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €50 in NL
Zondag 2 augustus organiseert de DBKC een hondenshow in de Margriethallen in Schiedam. Een mooie gelegenheid om hondenbaasjes kennis te laten maken met CBD

Cannabioday staat zondag op de DBKC show

Op zondag 2 augustus organiseert de DBKC een hondenshow in de Margriethallen in Schiedam. Een mooie gelegenheid om honden en hun baasjes kennis te laten maken met CBD en hennepvoer. Deze show is voor: American Bully, Exotic, Amerikaanse bulldog, Old english bulldog, Shorty bull, Engelse bulldog, Franse bulldog en New english bulldog.

Regels:

De show deuren gaan open om 9.00 en de show start om 11.00. Kom dan ook op tijd wij beginnen altijd stipt om 11.00 en om 18:00 uur is de show afgelopen. Komt u met uw hond Deze moet minimaal 12 weken zijn en al zijn pup entingen gehad hebben U dient altijd zijn paspoort / inentingsbewijs bij u te hebben en kopie stamboom. Honden tot 1 jaar hebben bij ons vrijstelling voor het tonen van hun stamboom totdat ze deze in bezit hebben.

Alle stambomen van alle organisaties zijn welkom zonder extra kosten!!Zorg dat u een bench en een drinkbak bij u heeft. Honden dienen geshowd te worden aan een Showlijn of slip ketting de behoefte van uw hond dient u zelf op te ruimen zowel binnen als buiten. Doet u dit niet word u verwijderd van show. Agressie word ook niet geaccepteerd door ons niet van de hond en niet van de mens.Dus kom met een goed gezind humeur !!

Ook zal op deze show een kampioen klasse zijn Alle OBKC kampioen starten in de kampioen klasse ongeacht hun leeftijd ( alleen volwassen honden ) die volwassen kampioen zijn Deze klasse komt na 3 jaar en ouder !!!! De American Bully word in 1 ringen gekeurd (pocket – standaard en classic in de leeftijd 3 tm 12 maanden staan samen in hun leeftijdsklasse pups.) Dus heeft u een standaard van 5 maanden zal deze starten in de klasse 3-6 maanden pocket-standaard en classic .
Vanaf 1 jaar staan ze apart en word in deze ring de: Exotic – Pocket – standaard – classic – gekeurd.

Ringen

Ring 1
Pocket
Standaard
Classic
Xl
(Pocket – Standaard classic
staan hier t/m 12 maanden in dezelfde ronde)
Keurmeester:
Rep:

Ring 2
Exotic
Keurmeester:
Rep:

Ring 3
Old english
Rena/Alternatief
Franse bulldog
Engelse bulldog
Amerikaanse Bulldog
Standaard/Bully
Shorty bull
New english bulldog
KEURMEESTER:
Rep:

OLd english bulldog
Alternatief en rena worden SAMEN gekeurd zullen starten in de ring voor de old english bulldog. Amerikaanse bulldog worden SAMEN gekeurd op de type Bully en standaard zullen starten in de ring voor Amerikaanse bulldog.

Best head:

Kosten 5 euro hier word gekeken naar de mooiste kop van de hond wij kijken dan echt alleen naar de kop. Reuen en teven worden apart gezien de beste reu gaat tegen de beste teef voor best head van de show. Altijd leuk om aan mee te doen hieraan zijn geen punten verbonden.

Junior handler.

Kosten 5 euro hier kunnen kinderen deelnemen voor beste jeugd handler
Deelname is voor leeftijd 6 tm 18 jaar. Kind moet met een hond de ring in die hij/zij goed kan hanteren. Ze zullen met meer honden in de ring staan dus hou hier rekening mee
Een kind die de hond zelf niet onder controle heeft kan niet meedoen aan deze klasse
Hier word gekeken hoe ze een hond showen de hond word niet gekeurd maar het kind.

De junior handler moet de keurmeester laten zien :

Dat ze netjes met de hond naast zich zoals alle volwassen showers kunnen lopen
Het gebit van de hond zelf kunnen laten zien
De hond in show stand kunnen zetten
Goed kunnen luisteren naar de aanwijzingen keurmeester
Nestjes en verzorgd de hond showen
De hond die hiervoor gebruikt word mag gewoon deelnemen in zijn eigen klasse hoeft niet deel te nemen aan show het is een hond naar keuze van het kind/ouder. Honden krijgt hier geen min punten of extra punten voor. Vanaf 2017 gaan wij degene opschrijven die best junior handler is geworden eind van het jaar kijken we wie de meeste best junior heeft gewonnen en maken wij hem junior kampioen van dat jaar.

Meer info? Stuur dan een naar een mail naar emmalieOBKC@hotmail.com of bekijk [hier] de website.