voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €75 in NL
CannaBioDay maakt kans op de New Webshop Awards.

CannaBioDay maakt kans op de New Webshop Awards.

Wauw hoe gaaf is dit!! CannaBioDay is genomineerd voor de New Webshop Awards in de categorie gezondheid. Dit had ik natuurlijk nooit verwacht!! April 2019 is de webshop van CannaBioDay voor het eerst online gegaan. En nu maak ik kans om uitgeroepen te worden tot leukste New Webshop van Nederland! De New Webshop Awards worden georganiseerd om een podium te bieden aan jonge Nederlandse webshops waar met passie en inzet gewerkt wordt. Vanaf nu kan er gestemd worden op CannaBioDay en daar heb ik jullie hulp hard bij nodig!

CBD taboe doorbreken via de New Webshop Awards.

Doordat er een groot gebrek is aan kennis omtrent CBD ben ik mijn webshop april 2019 begonnen. Ik vind het belangrijk om de juiste voorlichting te geven die voor iedereen toegankelijk is. Ook vind ik het belangrijk om hennepproducten van hoge kwaliteit aan te bieden die 100% veilig zijn. Door persoonlijke voorlichting te geven wil ik het stigma en de taboe dat helaas nog steeds op deze plant rust doorbreken. Voor mij als zelfstandig onderneemster is het soms lastig om tegen de internationale reuzen op te boksen. Ook omdat CBD nog steeds een grijs gebied is in Nederland en de rest van Europa is het niet mogelijk om te adverteren via google of facebook. Ik vind het dan ook onwijs mooi dat CannaBioDay genomineerd is en hoop zo meer naamsbekendheid te krijgen.

U kunt stemmen via deze link: www.newwebshopawards.nl/cannabioday

Alvast heel erg bedankt!

Liefs Kitty.