voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €50 in NL

CannaBioDay bezocht voor het eerst de WebWinkel vakdagen in Jaarbeurs Utrecht

Vorig jaar kwamen er 12.542 bezoekers naar het grootste e-commerce evenement van de Benelux. De wereld van de e-commerce ontwikkeld zich razendsnel. Om op de hoogte te blijven en het beste uit onze webshop te halen voor onze klanten is het van belang dat we hierin ons blijven verdiepen.

200 lezingen en keynotes

Tijdens dit 2 daagse evenement delen ervaringsdeskundigen en topbestuurders hun kennis en ervaring in een uitgebreid programma vol uiteenlopende actuele onderwerpen uit de e-commercebranche. In 11 themazalen en 1 grote keynotezaal werden er inspirerende sessies verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland. Om het jaar volledig up-To-date te beginnen heeft CannaBioDay verschillende boeiende sessies gevold waar we in de toekomst zeker gebruik van gaan maken. Denk hierbij aan marketingoplossingen, webshop-software, e-commerce platforms en wetgeving.

Meer dan 270 e-commerce leveranciers op de beursvloer.

Ook hebben we veel advies gekregen bij verschillende e-commerce leveranciers. Onder het genot van een bak koffie hebben we ervaringen en inzichten gedeeld. Hierdoor gingen we met een tas vol nieuwe informatie naar huis en was het een geslaagde dag.