voor 12:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden gratis zending vanaf €50 in NL

Verwen uw huisdier met True Hemp.

Het is bijna Dierendag en dit is dé verwendag voor onze geliefde huisdieren. En hoe kunt u dit beter doen dan met verantwoorde en lekkere snacks? True Hemp heeft heerlijke dental sticks en snacks ontwikkeld speciaal voor honden en katten. Zonder granen. Hierdoor blijft de voeding bij het originele dieet mét waardevolle extra’s, waaronder hennep!

WAT MAAKT JUIST HENNEP ZO’N GOEDE VOEDINGSBRON VOOR Huisdieren?

• Hennep bevat Omega-6 (linolzuur) en Omega-3 (alfalinoleenzuur). Dit zijn essentiële vetzuren, deze vetzuren dienen door de voeding te worden opgenomen. Ze spelen een belangrijke rol bij het functioneren van het hart en vaatsysteem, de hersenen, de hormoonhuishouding en het afweersysteem.
• Hennep is ook rijk aan een andere vorm van Omega-6, namelijk gamma linolzuur (GLA). Bij een goed dieet kan uw huisdier zelf deze stof aanmaken, maar bij sommige dieren gebeurt dat helaas niet. Een tekort aan GLA uit zich in een verminderde afweer.
• Hennep rijk aan eiwitten uit plantaardige bron, deze zijn goed verteerbeer. Eiwitten zijn nodig voor de spieropbouw en het uithoudingsvermogen.
• Naast alle gezonde vetzuren bevat hennep ook een hoeveelheid antioxidanten en enzymen waaronder lecithine. Lecithine speelt een rol bij een gezonde leverfunctie

True Hemp speciaal voor honden en katten

Jong, oud, bang, hyper of met vachtproblemen. Afhankelijk van het dier is er een speciaal ontwikkelde dental stick of snack die past bij zijn of haar behoefte. Heerlijk op natuurlijke wijze op smaak gebracht, zodat het een ware traktatie is.

• Geschikt voor elk ras.
• Op vleesbasis en volledig graanvrij.
• Blijft bij het originele dieet van het dier.
• Keuze uit diverse smaken met waardevolle ingrediënten.

Honden snacks en sticks

Kalmerend met groene thee, (kalmerende) kruiden en hennep.
Huid + vacht met granaatappel, hennep en lijnzaad.
Heup + gewrichten met hennep, kurkumawortel en groenlipmossel.

 

 

Katten snoepjes

Kalmerend met groene thee, (kalmerende) kruiden en hennep.
Senior met hennep, goudsbloem en groenlipmossel.
Huid + vacht met granaatappel, hennep en lijnzaad.
Anti-haarbal met hennep, vijgen en erwtenvezel.
Urinewegen met hennep, veenbessen en granaatappel.